EEN MILJOEN KINDEREN BIDDEN DE ROZENKRANS

Voor eenheid en vrede

op 18 oktober

2023

Bidden voor vrede en eenheid verandert je hart. Niet alleen van jezelf, maar ook van mensen om je heen. De heilige Padre Pio beloofde eens: “Wanneer een miljoen kinderen de rozenkrans bidden, zal de wereld veranderen.” Daarom bidden op 18 oktober over de hele wereld een miljoen kinderen de rozenkrans voor eenheid en vrede. We komen dan ook online samen voor gebed. Bidden kan overal: thuis, in de kerk of op school!

Meld je aan en ontvang e-mails met mooie gebeden en verhalen.

DANKJEWEL VOOR JE DEELNAME AAN ONZE GEBEDSCAMPAGNE!

ONZE GEBEDSCAMPAGNE BEGINT VOLGENDE MAANDAG

WERELDWIJD GEBED

Over de hele wereld bidden kinderen op 18 oktober de rozenkrans.

Kijk eens hoeveel kinderen er bidden in jouw land!

1,039,628 Kinderen bidden in 2023

DOE JE MEE?​

We nodigen ouders, grootouders, leerkrachten, priesters, diakens en anderen werkzaam in het pastoraat uit om op 18 oktober samen met kinderen de rozenkrans te bidden voor vrede en eenheid in de wereld. Om deze gebedsactie te promoten en inspiratie op te doen, hebben we prachtig materiaal.

WAAROM MEEDOEN?

Dit gebedsinitiatief van Kerk in Nood wil het geloof in de kracht van het gebed nieuw leven inblazen. De wereldwijde campagne is een uitnodiging om de woorden van Onze-Lieve-Vrouw van Fatima te herdenken dat het kinderlijke en vertrouwelijke gebed van de rozenkrans de wereld werkelijk kan veranderen, het kwade kan verslaan en vrede kan brengen.

Samen met kinderen de rozenkrans bidden zal de eenheid in de Kerk en tussen de volkeren versterken. We zijn allemaal geroepen om één familie te vormen, over de grenzen heen, verenigd in gebed.

Uit het gebed groeit liefde voor God en de naaste. De rozenkrans opent ons hart voor concrete hulp voor de vervolgden, de behoeftigen en de armen in wie Christus zelf lijdt.

NODIG JE VRIENDEN UIT!

BEKIJK DEZE VIDEO!

PARTNERS